NORA NORMAN / NOA LUR

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

NORA NORMAN / NOA LUR
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2016
Divendres, 18 de novembre
20.30 h.
18 €

Dues veus a punt d’esclatar. Nora Norman, sabadellenca establerta a Madrid, ha deixat amb la boca oberta tots aquells que l’any passat la van veure triomfar en jams de la capital espanyola i també els qui el maig passat no es van voler perdre el seu gran concert de presentació a la sala BARTS Club. Va començar penjant vídeos a Youtube, i les seves interpretacions tenien tanta ànima que li van proposar gravar-les. La seva música està influïda per John Legend i Benjamin Clementine (tot i que adora Billie Holiday i va créixer entre discos de vinil de Stevie Wonder del seu pare). El seu ascens a l’olimp del neo-soul sembla només qüestió de dies. La basca Noa Lur, per la seva banda, també és un d’aquells noms que cal tenir ben subratllats. Va ser número 1 a iTunes Jazz amb Moody’s Mood For Love, senzill del seu primer disc, i la consideració que es té d’ella a AllAboutJazz –«autèntica força de la naturalesa»– es fa difícil de rebatre. Una veu exuberant i captivadora, amb Ella Fitzgerald com a referent cabdal, que en la presentació del seu segon disc, Troublemaker, ja està aconseguint grans èxits. Nora i Noa, Noa i Nora: dos nous talents que han vingut aquí per quedar-s’hi.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar