ANDREA MOTIS
& Joan Chamorro Quartet
+ Perico Sambeat

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

ANDREA MOTIS<br>& Joan Chamorro Quartet
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2016
Divendres, 16 de desembre
21 h.
Des de 15 €

Prou ja de parlar de promesa. Andrea Motis és ja un dels talents més aclaparadors no únicament de casa nostra, sinó també del jazz de més enllà. Després d’obrir l’any passat uns quants concerts de la gira nord-americana de comiat de Buenavista Social Club, la cantant, trompetista i saxofonista de Sant Andreu i el seu quintet ens presenten Emotional Dance, el primer disc que ha gravat mai un artista català per la discogràfica Impulse, editora d’obres tan històriques com A Love Supreme, de John Coltrane, i d’alguns dels millors discos de Charles Mingus, Pharoah Sanders, Archie Shepp i Quincy Jones (llegenda, per cert, que el 2011 a Peralada, en un concert ideat pel festival de jazz de Barcelona, ja va poder comprovar en persona que el fenomen Motis anava de debò). Un disc enregistrat a Nova York amb peces cantades en català, anglès i portuguès que arriba després de les gires del Motis-Chamorro Quintet per Sud-àfrica, Japó, Brasil, Estats Units i gairebé tot Europa. Comença ara per Andrea Motis una nova etapa, imprevisible però il·lusionadora, en un festival de jazz que ha tingut l’honor de presentar gairebé tots els seus projectes al costat del seu mentor Joan Chamorro, i on fa anys la va descobrir Jean-Phillipe Allard, històric productor que ha avalat el fitxatge de l´artista per Impulse. Motis, doncs, artista Impulse, al 48è festival de jazz de Barcelona: cita per la història.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Andrea Motis, trompeta i veu
Joan Chamorro, contrabaix
Ignasi Terraza, piano
Josep Traver, guitarra
Esteve Pi, bateria 

Convidat especial
Perico Sambeat, saxo alt

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar