MARÍA PARRADO
MI MUNDO

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

MARÍA PARRADO
Diumenge, 5 de febrer
19:00
Des de 18€

Maria Parrado no deixa de sorprendre´ns i continua una imparable carrera musical, instruint-en la matèria i plasmar-ho a l´escenari.

Així, ens sorprèn en aquesta ocasió amb un nou espectacle, un espectacle íntim en el qual ens endinsem en el seu univers.

En ell podrem gaudir dels temes preferits de Maria, els que han marcat la seva trajectòria deixant-nos una empremta inesborrable en la nostra retina; a més dels temes inèdits del seu treball discogràfic "Abril".

Amb aquest espectacle no estem davant d´un pur concert de música, no només anem a gaudir de la seva veu, també gaudirem del seu talent artístic. Els músics intervenen com a part molt activa d´aquest, en el qual interactuant amb l´artista aconsegueixen endinsar-nos en la intimitat del seu pensament.

Un encaix perfecte entre músics i artista, que aconsegueix abstreure´ns de la realitat i portar-nos a la seva parcel·la, a la seva música ... en definitiva, al seu món.

ACCÉS VIP: 17.00 h.

PLATEA VIP inclou:

- Póster firmat

- Meet & Greet

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal durant tot el concertImprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar