PLAYING LECUONA

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

PLAYING LECUONA
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2016
Dimecres, 19 d´octubre
20.30 h.
5 €

SESSIÓ DE CINE
Playing Lecuona (2015)

Una pel·lícula documental de Pavel Giroud i Juanma Villar Betancort. Amb Michel Camilo, Gonzalo Rubalcaba i Chucho Valdés.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Ernesto Lecuona és, sens dubte, un dels grans compositors del segle XX. La música del compositor cubà, capaç de passar de les sales de concerts més serioses als bailables més desenfrenats, serveix de preludi exquisit al festival amb Playing Lecuona, una pel·lícula documental que no és ben bé un retrat de la vida de l’autor de La comparsa, sinó una complexa reflexió a partir de la seva música gràcies als seus tres coprotagonistes, tots ells artistes presents aquest any al nostre festival. Chucho Valdés des de Guanabacoa, allà on va néixer Lecuona (amic del seu pare, Bebo), Michel Camilo des de Nova York (on va triomfar Lecuona) i les Canàries (d’on venia la família del compositor), i Gonzalo Rubalcaba des de Sevilla, on fusiona el seu jazz subtil amb el flamenc, s’encarreguen de multiplicar, amb música, la increïble personalitat d’un dels grans artistes de la història. Com a convidats especials, entre d’altres, Raimundo Amador, Ana Belén, Esperanza Fernández i Omara Portuondo.

Compartir: