JOAQUÍN SABINA (CANCELADO)
LO NIEGO TODO

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

JOAQUÍN SABINA (CANCELADO)
13 de setembre
22 h.
Des de 35 €

Lamentem comunicar que, per prescripció mèdica i causa d´un quadre sever de gastroenteritis aguda, Joaquín Sabina es veu obligat a cancel·lar el concert previst aquesta nit al Palau Sant Jordi i el del pròxim dissabte 16 de setembre a la Plaza de Toros de Granada.

Sentim les molèsties que aquest desafortunat episodi hagi pogut ocasionar. L´import de les entrades serà retornat en els canals on van ser adquirides.

La gira Lo Niego Todo es reprendrà el 20 de setembre a València.

La tornada de Sabina als escenaris és sempre motiu de celebració i més quan ve precedida per l´edició d´un nou treball. Set anys després del llançament de "Vinagre y rosas" arriba "Lo Niego Todo" el seu divuitè àlbum d´estudi, en aquest cas, amb la producció de Leiva.

La gira recorrerà les principals ciutats del nostre país, arrencant en els primers dies de juny i perllongant fins a mitjans d´octubre. Com sempre, tant la producció tècnica com l´escenografia estaran a l´altura d´un dels retorns més esperats als escenaris del nostre país.

Quant al seu nou treball, el llançament del mateix està previst per a març de 2017. El mateix Joaquín ha parlat de les raons que l´han portat a treballar amb Leiva: "Vaig a ajuntar-me amb un jovenet que m´agrada molt, a veure si renovem una mica l´aire ". Leiva, que ja li va posar música a Tiramisú de llimona, de Vinagre i roses, relleva en els comandaments a Pancho Varona i Antonio García de Diego, productors habituals de l´artista des de Física i química.

A l´altre gran col·laborador de Lo nego tot, Benjamín Prado, Sabina el va conèixer en els anys vuitanta, en una època en la qual el poeta era acompanyant habitual de Rafael Alberti, per donar inici a una estreta amistat que s´ha revitalitzat a Rota, on tots dos estiuegen. El poeta rocker i el rocker poeta van unir les seves forces per primera vegada el 1988, quan van compondre el tema Quan estreny el fred, inclòs en l´àlbum El hombre del traje gris.

Cantautor i poeta, Sabina és una figura clau de la música espanyola de les tres últimes dècades, en les que ha desenvolupat una prolífica carrera que inclou treballs tan memorables com 19 días y 500 noches, que va aconseguir 17 discos de Platí.

En total ha publicat 17 àlbums d´estudi, cinc en directe i tres recopilatoris, que sumen unes vendes superiors als 10 milions de discos. Ha compost per artistes com Ana Belén, Andrés Calamaro o Miguel Ríos entre d´altres i publicat diversos llibres de poemes així com algun recopilatori de lletres de les seves cançons.
La gira "Lo Niego Todo" està organitzada per Riff Producciones, GetIn, i The Project en acord amb Berry Producciones.

 

Noticies relacionades

Compartir: