DIANA KRALL

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

DIANA KRALL
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
Dimarts, 17 d´octubre
21 h.
Des de 40 €

Catifa vermella, un cop més, per rebre al nostre festival la gran dama del jazz contemporani, Diana Krall. Després de fer lluir uns quants clàssics del pop en la seva última entrega, ens visita de nou amb Turn Up The Quiet, un disc en què la cantant i pianista canadenca ha exercit com mai de bandleader triant repertori (aquí hi ha estàndards bigger than life de Cole Porter, Irving Berlin i Johnny Mercer), escrivint arranjaments i concebent tres formacions diferents de músics per a la gravació. Un disc, també, de retrobament amb qui va ser l’arquitecte d’obres ja clàssiques com When I Look in Your Eyes (1999) i The Look of Love (2001) –l’històric Tommy LiPuma, tristament desaparegut a inicis d’any–. Una altra peça magistral d’orfebreria vocal amb la qual Diana Krall, que ja suma 15 milions de discos venuts a tot el món, ens recorda que ningú com ella sap dirigir-se a determinats repertoris amb tanta sofisticació. Una veu cada cop més de llegenda a mesura que passen els anys. Luxe, luxe, luxe.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Diana Krall, piano i veu
Anthony Wilson, guitarra
Karriem Riggins, bateria
Stuart Duncan, violí
Robert Hurst, baix

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar