LES 1001 NITS DEL GUITAR BCN
Exposició fotográfic

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

LES 1001 NITS DEL GUITAR BCN
GUITAR BCN 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017
Febrer-març 2017
Metro Diagonal L3 y L5 - Acceso Rambla Catalunya/Roselló
.
Accés gratuït

Metro Diagonal L3 i L5 - Accés Rambla Catalunya/Roselló

El Festival de Guitarra de Barcelona va nèixer ara fa 28 anys de la mà del guitarrista japonès Ichiro Suzuki. Inicialment, les sis cordes eren les protagonistes absolutes de cada concert, però a mida que el director nipó va anar atorgant el testimoni a l’empresa TheProject, el concepte i el nom del cicle va anar evolucionant, fent-se mes jove, fresc i dinàmic any rere any, per convertir-se amb el pas del temps en un festival de referència a Barcelona.

La demostració d’aquesta evolució són les fotografies que veiem en aquesta mostra; i el que confereix un valor encara més excepcional a aquestes fotos és que els quatre autors —Pablo Leoni, Xavier Mercadé, Jordi Vidal i Lorenzo Duaso— són uns apassionats de la música. Això es nota en les seves imatges, que reviuen aquells moments entranyables i irrepetibles que s’han donat al llarg de l’història del festival. 

Aquesta exposició, amb l’oniric títol Les 1001 nits del Guitar BCN, es presenta en un marc inusual, el millor per una mostra com aquesta: moltíssims espectadors, centenars de músics i més de 1000 concerts omplen avui els passadissos d’una de les estacions d’enllaç més transitades de Barcelona. Un homenatge al que han estat uns anys plens de sentiments, emocions i de músics, els mateixos que han trepitjat els nostres escenaris. 

Noticies relacionades

Compartir: