DON ROSS + PIPO ROMERO
Acoustic Guitar Night

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

DON ROSS + PIPO ROMERO
GUITAR BCN 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2017
Divendres, 19 de maig
21.30 h.
15 € ant. / 18 € taq.

Com a part de la programació del Guitar Bcn 17, tindrà lloc la Acoustic Guitar Night a la sala BARTS Club de Barcelona. Per a l´ocasió comptarem amb dos concerts d´artistes d´excepció dins de l´estil Acoustic Fingerstyle: la primera actuació de la nit correspondrà a Pipo Romero (Cadis) en format trio, acompanyat per David Moreira al violí i per la percussió d´Israel Katumba. Posteriorment arribarà l´actuació de Don Ross (Canadà), que s´encarregarà de posar el punt final a la vetllada.

Don Ross és un referent en el món de la guitarra acústica. Ha estat l´únic guitarrista de la història a guanyar en dues ocasions el Campionat Nacional de Fingerstyle Guitar dels EUA Tota una eminència en el món de la guitarra. Ha girat de forma regular des de 1989 al llarg de pràcticament tot el món i ha col·laborat, tant en directe com en estudi, amb artistes de la talla d´Andy Mckee, Brooke Miller o Jordan O`Connor.

Per la seva banda, Pipo Romero es caracteritza per una particular forma de tocar la guitarra amb un estil propi i genuí: Spanish Acoustic Fingerstyle. La barreja d´estils arrel, d´una forma innovadora i transgressora, l´han situat en el focus dels guitarristes a tenir en compte en els propers anys. El seu primer treball Folklórico ha estat rebut amb molt bona crítica per part de la comunitat internacional i ha situat a Pipo Romero a l´avantguarda de la guitarra acústica.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Don Ross, guitarra acústica

Pipo Romero, guitarra acústica
David Moreira, violín
Israel Katumba, percussió

Documents Adjunts
Compartir: