DÀMARIS GELABERT

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

DÀMARIS GELABERT
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Divendres, 4 d´agost
20.00 h.
Des de 10 €

Qui canta amb ella no ho oblida. Pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons, Dàmaris Gelabert ha revolucionat la música per a la mainada d’aquest país amb una metodologia que és tot un referent per a l’educació musical a casa nostra. Autora de més de 150 cançons, 13 discos i diversos espectacles per a quitxalla, escoles i famílies, Gelabert és també la creadora del Mètode Totsona, fonamentat en la necessitat d’entendre la música com el primer llenguatge de l’infant. Protagonista, en aquesta ocasió, d’un concert-espectacle amb una banda de sis músics i tres coristes, Dàmaris Gelabert cantarà amb nosaltres els dies de la setmana, l’abecedari i hits incontestables per als petits com la cançó Tu. Cantarem, aprendrem, creixerem i serem feliços. T’hi apuntes?

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar