ESTRELLA MORENTE

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ESTRELLA MORENTE
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2017
Dimarts, 31 d´octubre
21.30 h.
Desde 18 €

Va debutar amb només 16 anys i poc temps després ja ningú es referia a ella com la filla del cantaor Enrique Morente –amb qui, l’any 1996, va gravar el totèmic Omega– i la bailaora Aurora Carbonell. A pesar de la seva joventut, Estrella Morente fa una pila d’anys que sobresurt com una de les figures més destacades del flamenc, ja sigui gravant discos extraordinaris com Mujeres (2006) i Amar en Paz (2014), participant en aventures simfòniques com El amor brujo de Falla o posant el seu cante, prodigi de la naturalesa, al servei de pel·lícules de Pedro Almodóvar i Carlos Saura. Al festival de jazz, on no havia actuat mai, i per la via sempre apassionant del De Cajón!, Estrella Morente ens presenta un espectacle de bellesa més que garantida en el qual repassarà els punts àlgids d’una discografia destinada algun dia a figurar en els cànons. Perquè en el camí que ens porta d’Édith Piaf a Billie Holiday hi ha, sens dubte, el duende d’Estrella Morente.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Estrella Morente, veu
José Carbonell Montoyita, guitarra
José Carbonell Serrano Monti, segona guitarra
Ángel Gabarre, palmas, veus
Antonio Carbonell, palmas, veus
Pedro Gabarre Popo, percussió

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar