JOANA SERRAT

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

JOANA SERRAT
Dimecres, 5 de juliol
21.30 h.
15 €

D’Amèrica del Nord ve la inspiració que omple de folk i notes country les cançons de Joana Serrat, una veu fascinadora que s’està convertint en una referència imprescindible del folk i el pop fet a Catalunya. En anglès, els temes del seu disc del 2016, Cross the Verge han aconseguit conquerir tantes orelles entre el públic català com el seu EP més recent, Grabolosa, amb quatre cançons que adapten al català alguns dels temes del seu llarga durada. Aquesta tardor s’espera que aparegui un nou treball, el quart dels seus cinc anys de carrera.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar