CHANO DOMÍNGUEZ - STEFANO BOLLANI

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

CHANO DOMÍNGUEZ - STEFANO BOLLANI
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
Dimecres, 22 de novembre
21.00 h.
Des de 18 €
Abonament disponible

El nostre festival ha tingut el plaer de convidar sovint Chano Domínguez i Stefano Bollani, i a tots dos amb tota mena de projectes. Nits memorables com l’estrena de Flamenco Sketches de Chano el 2009, un encàrrec del festival, i els concerts a piano sol (2011) o amb el seu Danish Trio (2015) de Bollani. Ara, però, els dos pianistes ens proposen una estrena a Barcelona d’un projecte que els ha portat a tocar junts i barrejar sense complexos les seves personalitats, gràcies a un diàleg pianístic ben especial. Dos pianos exuberants l’un davant de l’altre, disposats a parlar amb peces originals, accents flamencs de la mà de Chano, cançó napolitana de la mà de Bollani, música brasilera, homenatges a grans monstres del piano com ara Chick Corea (¿tocaran la rumba original de Chano Para Chick, dedicada a Corea?) i moltes coses més. El programa de televisió de la RAI L’importante è avere un piano, una altra de les grans incursions mediàtiques d’un Bollani que a banda de músic de primera és un comunicador excepcional, va ser testimoni de la seva trobada, que han decidit repetir aquest any només en molt poques dates escollides. Com la nostra, i a can BARTS, un dels espais de referència del festival. Duo pianístic d’impacte, ple d’humor, tendresa i molt de swing. El jazz europeu existeix, i tant.

IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Chano Domínguez, piano
Stefano Bollani, piano

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar