REBECCA MARTIN & ORQUESTRA JAZZ DE MATOSINHOS

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

REBECCA MARTIN & ORQUESTRA JAZZ DE MATOSINHOS
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
Divendres, 1 de desembre
21 h.
Des de 30 €

Des de fa 22 anys, quan compartia amb Jesse Harris els efímers (però influents) Ocean Blue, Rebecca Martin és reverenciada com una de les vocalistes més completes del jazz contemporani. Amb fites al seu currículum com haver estat la primera vocalista que va participar en un disc de Paul Motian i ser la primera singer-songwriter que va fer de cap de cartell al Village Vanguard de Nova York en més de 30 anys, Martin alterna encisadores revisions d’estàndards (Middlehope va ser enaltit com un dels millors discos del 2002 per The New York Times) amb composicions brillants d’autoria pròpia. L´Orquestra Jazz Matosinhos (OJM), per la seva banda, després de posar-se anteriorment al servei de virtuosos com Kurt Rosenwinkel, Mark Turner i Fred Hersch, proposa aquest any una altra ambiciosa estrena en el ja tradicional concert de cada tardor al nostre festival. Rebecca Martin en format big band, tal com no l’hauràs escoltada mai.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Veu i guitarra:
Rebecca Martin 

Direcció:
Pedro Guedes 

Saxos:
José Luis Rego
João Guimarães Ferreira
Mário Santos
José Pedro Coelho
Rui Teixeira

Trompetes:
Gileno Santana
Javier Pereiro
Rogério Ribeiro
Ricardo Formoso 

Trombons:
Daniel Dias
Paulo Perfeito
Andreia Santos
Gonçalo Dias 

Secció rítmica:
Carlos Azevedo, piano
André Fernandes, guitarra
Demian Cabaud, contrabaix
Marcos Cavaleiro, bateria

Documents Adjunts
TAGS

Classes Magistrals

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar