THE EXCITEMENTS

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

THE EXCITEMENTS
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
13 i 14 de desembre
21.00 h.
Des de 15 €

És possible que la història del soul a Catalunya tingui un abans i un després de la irrupció l’any 2010 de The Excitements. Fundada per Adrià Gual i Daniel Segura, i amb l’espectacular cantant Koko-Jean Davis al capdavant, aquesta veritable bomba de soul old school ja fa temps que s’ha convertit en una de les bandes catalanes més internacionals, amb tants bolos a Bèlgica o Itàlia com a Catalunya i compareixences continuades en cites tan reputades com el Prudential Blues Festival de Londres. Evocadors de l’art per fer moure cintures d’Ike & Tina Turner i del primer James Brown, The Excitements es planten dues nits consecutives al festival per enregistrar un directe que tornarà a ser un desafiament pels més infatigables trencapistes. Dues tasses de pura energia i, com proclamen amb orgull: hot, hot, hot rhythm & soul! Cita irrepetible.


IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Koko Jean, veu
Adrià Gual, guitarra
Daniel Segura, baix
Albert Cariteu, guitarra
Jordi Blanch, saxo tenor
Nicolàs Rodríguez, saxo baríton
Gloria Maurel, bateria

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar