LA LOCOMOTORA NEGRA
A Night in Harlem

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

LA LOCOMOTORA NEGRA
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
Diumenge, 12 de novembre
19.00 h.
Des de 18 €

Pocs artistes i festivals han mantingut relacions tan longeves i satisfactòries com la nostra amb la incomparable Locomotora Negra, que s’ha guanyat amb tota la justícia del món un públic fidel, agraït i entregat com n’hi ha ben pocs. 43 anys després d’haver actuat al festival per primer cop (sí, sí, 43!), el ferrocarril conduït per Ricard Gili se’ns emporta aquest any de viatge pels clubs històrics del Harlem dels anys 20, 30 i 40 del segle passat. S´anuncien parades al Connie’s Inn de Fletcher Henderson i la seva orquestra; al Cotton Club de Duke Ellington i els millors tap dancers; al Savoy dels lindy-hoppers més enèrgics, i al Minton’s de l’inigualable Charlie Christian, així com també per alguna rent party a la qual valgui la pena anar-hi. Acompanyats, aquesta vegada, per quatre grups de ballarins i dues veus de luxe (Octavi Coronado i... Llorenç Santamaria!), La Locomotora Negra ja ho té tot a punt per afegir una altra nit inoblidable en el seu cada vegada més imponent historial d´actuacions al festival de jazz. Tren destinació Harlem a la via del Palau!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Ricard Gili, trompeta
Isidre Delgado, trompeta
Miquel Donat, trompeta
Arnau Boix, trompeta
Marc B. Trepat, trombó
Victor Gonàlez, trombó
Óscar Font, trombó
Xavi Trepat, trombó
Tomàs Gonzàlez, saxo tenor
Lluís Trepat, clarinet, saxo alt i clarinet baix
Toni Gili, saxo tenor y saxo soprano
Àngel Molas, saxo baríton
Albert Gassull, saxo alt
Cristòfol A. Trepat, piano
Jordi Casanovas, baix
Alberto Romaní, guitarra
Carles Gili, batería

Convidats especials:
Les White Chocolates, Lindy Hop Swing, i Guillem Alonso i Roser Font, ball

Llorenç Santamaria i Octavi Coronado, veus

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar