TOMATITO SEXTETO Convidat especial: JOSÉ MERCÉ

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

TOMATITO SEXTETO Convidat especial: JOSÉ MERCÉ
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2017
Dimarts, 14 de novembre
21.30 h.
Des de 18 €

Havent posat a prova, un cop més, la seva química extraordinària amb Michel Camilo, el guitarrista Tomatito visita el festival amb un sextet insubornablement flamenc i, com a convidat especialíssim, un cantaor que es manté, segurament, com l’últim vestigi d’una generació de veus irrepetibles: José Mercé. Nascut a Almeria l’any 1958 en una casa envoltada de guitarres, mà dreta de Camarón de la Isla en les seves dues últimes dècades de vida i guanyador de quatre premis Grammy, Tomatito continua col·leccionant standing ovations d’auditoris de tots els continents. Per la seva banda, José Mercé (Jérez de la Frontera, 1955), a qui l’any passat ja vam veure segellar el seu retorn amb una actuació esplendorosa al Palau, complirà el 2018 mig segle de trajectòria discogràfica erigit en una de les figures més carismàtiques i genuïnes del flamenc. Art i duende a gran escala. I nit, sens dubte, destinada a brillar per sempre més en la història del nostre estimat De Cajón!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Tomatito, guitarra
José del Tomate, segona guitarra
Santiago Cortiñas, veu
Saúl Quirós, veu
Lucky Losada, percussió
Karime Amaya, ball

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Classes Magistrals

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar