ANTONIO LIZANA
Oriente

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ANTONIO LIZANA
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
Divendres, 10 de novembre
20.30 h.
Des de 20 €

L´any passat vam acollir per primera vegada al festival a Antonio Lizana, sens dubte una de les aparicions més increïbles en la nova escena del jazz a Espanya. Va ser un concert a Luz de Gas, i encara avui no sabem si vam veure i escoltar un cantaor que toca el saxo o un saxofonista que al damunt canta. Els camins que uneixen jazz i el flamenc ja han estat, sens dubte, molt transitats, però el que fa Lizana amb la seva veu i el saxo és una simbiosi tan perfecta que sembla nova de trinca i, sobretot, molt orgànica, natural, gens forçada. Si l´any passat va venir a casa nostra per presentar el seu segon disc, Quimeras del mar, ara Lizana torna amb Oriente, un nou enregistrament en què el músic andalús explora les connexions del seu particular jazz-flamenc amb les músiques de l´est i amb el llegat àrab. Disc que obre una cançó, Fonteras, que és també una declaració ètica:<>El temps no esborrarà, però, la música de Lizana.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Antonio Lizana, saxo, veu i composició
Shayan Fathi, bateria
Jesús Caparrós Caballero, baix elèctric
Daniel

García, piano
Mawi de Cádiz, ball i veus

Classes Magistrals

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar