MIGUEL ZENÓN QUARTET
Típico

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

MIGUEL ZENÓN QUARTET
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
Dilluns, 6 de novembre
20.30 h.
28 €

Miguel Zenón, un dels saxofonistes més innovadors de la seva generació, torna a visitar-nos al capdavant del seu quartet. Candidat uns quants cops als Grammy, fundador del selecte SF JAZZ Collective i a les ordres, en diverses aventures, de Charlie Haden, Fred Hersch, Bobby Hutcherson i Steve Coleman, entre d’altres, el saxofonista porto-riqueny aprofundeix en el seu desè treball en l’ADN d’una banda que es va començar a engendrar fa ja quasi 20 anys i amb la qual ha assolit uns nivells de complexitat musical dignes de figurar a les enciclopèdies. «Mentre escrivia la música pensava en el que aquest grup significava per a mi i en com podia desenvolupar el llenguatge que ens identifica», explica aquest saxofonista que ha deixat petjada en la comesa, sempre complexa més enllà dels tòpics, de fondre jazz amb folklore llatinoamericà. Zenón i el seu quartet: ara, íntims i típicos. Per sempre, llegendaris. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

 
 

Miguel Zenón, saxo alt
Luis Perdomo, piano
Hans Glawischnig, contrabaix
Henry Cole, bateria

Classes Magistrals

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar