ELS AMICS DE LES ARTS
Festival de Cap Roig

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ELS AMICS DE LES ARTS
Dimecres 2 d´agost
22.00 h.
Des de 30 €

EL GRUP CATALÀ ENS PRESENTA UN ESTRANY PODER

Tres anys després del seu últim disc, tornen Els Amics de les Arts, un grup que, tot i que no necessita presentació, serà tot un descobriment per a molts el 2017.

Els Amics de les Arts no són uns nouvinguts; onze anys de trajectòria musical, tres d’estudi i diverses edicions especials els avalen. Importants premis de la indústria i tres discos d’or coronen la seva fructífera carrera, a la qual van saber homenatjar amb el seu meravellós àlbum especial 10 ANYS, publicat l’any 2015, i que ha suposat un punt i a part que obre ara una nova etapa.

Els Amics de des Arts segueixen apostant per cada projecte en el que s’embarquen, fent un salt endavant amb cada disc. Però aquest cop és majúscul. Especial. El 2017 és ja una nova era per a la banda barcelonina, en la qual ens presentaran el seu nou disc Un estrany poder. De nou i per quarta vegada, Els Amics de les Arts pujaran a l’escenari de Cap Roig per interpretar les cançons d’aquest nou disc.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Compartir: