ROZALÉN
Presenta Cuando el río suena

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

ROZALÉN
GUITAR BCN 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018
Dijous, 22 de febrer
21.30 h.
Des de 20 €

NOU CONCERT JA A LA VENDA!
Divendres, 19 d´octubre
Palau de la Música Catalana
21.30 h.

Entrades Galeries d´Orgue: visió cenital trasera.

Amb tres discos en la seva trajectòria, María Rozalén s´ha convertit en un autèntic referent de la cançó d´autor espanyola dels últims anys. El més recent, Cuando el río suena...(2017), és una eclèctica col·lecció de cançons que conjuga amb gran imaginació ritmes i gèneres diversos (del folk i la ranxera al pop i el drum´n´bass) i que compta amb dianes com Girasoles, peça emblema de l´àlbum i que demostra que el vessant social de les cançons de Rozalén no va en detriment del ball i de la diversió. La d´Albacete canta en aquesta ocasió sobre històries personals transmeses per la seva àvia i causes que inclouen el feminisme i la memòria històrica, però també a l´amor i al desamor, tot un luxe que les presenti al Palau de la Música.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

María Rozalén, veu
Beatriz Romero, intèrpret de llengua de signes
Álvaro Gandul, teclat i acordió
Samuel Vidal, guitarra acústica
Ismael Guijarro,  guitarra, ukelele  i percussions
Goyo García, baix
Tete Moragón, bateria
Oliver Martinez, guitara elèctrica

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar