JORGE DREXLER
Presenta Salvavidas de hielo

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

JORGE DREXLER
GUITAR BCN 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018
Dissabte, 27 de gener
21 h.
Des de 25 €

Sempre és un luxe tenir a Jorge Drexler presentant nou disc a Barcelona i més si ho fa en un escenari com el del Gran Teatre del Liceu. En aquesta ocasió, el sempre brillant i imaginatiu cantautor d´Uruguai portarà al directe les cançons de Salvavidas de hielo (2017), un treball gravat entre la Ciutat de Mèxic i Madrid i on tots els sons de l´àlbum (percussions, bateries, loops, sintetitzadors...) han estat produïts amb els elements i els materials de la guitarra. Drexler, per tant, segueix fidel al seu amor pels reptes i l´experimentació convertint un sol instrument en una autèntica banda que, per reproduir-la en directe, compta amb el quartet d´excel·lents músics format per Martin Leiton, Javi Calequi, Borja Barrueta i Carlos Campi Campon. 

Els menors de 5 anys no poden accedir al teatre en espectacles nocturns. A partir de 5 anys poden accedir sempre i quan vagin acompanyats d’un major d’edat tutor.

Jorge Drexler, veu i guitarres
Martin Leiton, leona, guitarrón, baix elèctric i cors
Javi Calequi,  guitarres i cors
Borja Barrueta, bateria, percussió i cors
Carlos Campi Campon, programacions, guitarres, percussió i cors

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar