DAVID OTERO
Presentació disc David Otero

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

DAVID OTERO
Divendres, 28 de setembre
21 h.
Des de 22 €

CANVI DE DATA: 28 de setembre 

Les entrades adquirides seran vàlides per la nova data. Aquells que no els sigui possible assistir al nou concert, poden solicitar la devolució de l´import de les entrades al mateix punt de venda on van ser adquirides abans del 20/12.

Després de tres discos sota el pseudònim de El Pescao, l´ex guitarrista de El Canto del Loco ha decidit fer un pas endavant i deixar d´amagar-se darrere d´un alter ego. Així doncs, David Otero arriba a Barcelona sense disfresses, sota el seu nom real i amb una renovada llibertat per mostrar-se tal com és. Presentarà el seu últim treball, titulat simplement David Otero (2017), en el que l´il·lustre cosí de Dani Martín ofereix una dotzena d´esplèndides cançons de pop rock vitalista que exploren diverses facetes de l´amor. Algunes d´elles, com Una vez más, Aire o Loco de amor, ja són autèntics hits del seu repertori, que combina romanticisme, ritmes ballables i himnes per corejar amb el puny alçat. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir: