ANDREA MOTIS + JOAN CHAMORRO QUARTET
Brasil

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ANDREA MOTIS + JOAN CHAMORRO QUARTET
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
Divendres, 1 de desembre
21.30 h.
Des de 15 €

La jove promesa que vam conèixer fa anys al si de la Sant Andreu Jazz Band i a qui el 2011 vam fer debutar al Coliseum i al Festival de Peralada al costat de Quincy Jones ja és una realitat més que vibrant del jazz contemporani. Després de presentar-nos l’any passat el seu primer disc per Impulse, Emotional Dance, Andrea Motis torna ara al festival amb una estrena, un projecte anomenat Brasil, dedicat, és clar, a un dels països que més han influït la música universal. Ens ho explica la mateixa Motis: «Aquest últim any he començat a ensenyar música a nens i nenes, i el samba m’ha revelat la part més saborosa, social i alegre de la música.» «M’agrada aquest sentiment per qualsevol situació musical –continua–, i per això m’hi vull endinsar més per aprendre’n i per poder interpretar envoltada d’amics aquesta música que conté una gran font de felicitat per mi.» ¿Quin repertori?, li preguntem. «Serà música original d’artistes barcelonins basada en Brasil, però també cançons originals brasileres que m’apassionen i que he descobert recentment.» Un espectacle d’estrena, exclusiu, un viatge cap a una terra plena de joia musical de la mà d’Andrea Motis i el seu fidel Joan Chamorro Quartet, i convidats especials. Benvinguts al Brasil d’Andrea Motis.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Andrea Motis (trompeta i veu)
Joan Chamorro (contrabaix i clarinet baix)
Ignasi Terraza (piano)
Josep Traver (guitarres)
Esteve Pi (bateria)
Christoph Mallinger (violí)
Sergio Krakowsky (pandeiro)
Fernando del Papa (cavaquiho)
Matthieu Teteu (guitarra de 7 cordes)

Convidats especials:
Joan Mar Sauqué (trompeta)
Sara Pi (veu)


Convidats de la Sant Andreu Jazz Band:
Rita Payés (veu i trombó)
Alba Armengou (veu)
Marçal Perramon (saxo tenor)
Joan Martí (flauta i saxo tenor)
Alba Esteban (saxo alt)
Joanot Codina (trombó)
Miquel Casanova (contrabaix)
Èlia Bastida (violí i veu)
Carla Motis (guitarra) 
Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar