FRED HERSCH TRIO

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

FRED HERSCH TRIO
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
Dimarts, 14 de novembre
20.30 h.
33 €

En el jazz el que importa més és la individualitat, no pas l’adhesió a un concepte estàndard d’excel·lència. Les diferències són molt importants. I més que una càrrega, això és un avantatge», escriu el pianista Fred Hersch al seu llibre de memòries, Good Things Happen Slowly, que s’acaba de publicar. Hersch és, sens dubte, una de les figures indiscutibles del jazz contemporani i un artista que ha estat una influència enorme per més d’una generació de jazzistes. Per tercera vegada al festival, aquesta vegada Hersch arriba finalment a trio (el 2012 problemes amb els aeroports van convertir el seu concert anunciat a trio en un solo memorable). Mestre del contrapunt, conreador d’un inimitable lirisme que li permet passar dels seus originals punyents a la gran tradició dels estàndards, al capdavant del seu trio Hersch ens promet que les coses bones passaran, una vegada més, a poc a poc. Ho repetim, per si de cas no hem estat prou clars: estem parlant d´un dels grans mestres del piano avui, i no solament del jazz. Estem parlant, ras i curt, d´un gegant.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Fred Hersch, piano
John Hébert, contrabaix
Eric McPherson, bateria

Documents Adjunts
TAGS

Classes Magistrals

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar