HIROMI DUET FT. EDMAR CASTAÑEDA

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

HIROMI DUET FT. EDMAR CASTAÑEDA
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
Dimecres, 18 d´octubre
21 h.
Des de 18 €

La pianista japonesa Hiromi va debutar l’any passat al capdavant del seu espectacular Trio Project, i se’n va anar de Barcelona deixant la nostra audiència ben bocabadada. Aleshores ja havia començat l’aventura d’aquest duo amb un músic tan singular com ella, l’arpista colombià Edmar Castañeda. Una combinació piano-arpa que ha aplegat dos músics que no tenen cap mena de por de moure’s per territoris desconeguts, de vegades al caire de l’abisme, i de disfrutar com ningú a l’escenari amb les seves improvisacions, sovint plenes d’humor i de fantasia. Dos músics que ens oferiran una nit plena de contrastos, des de la tendresa i els aires folklòrics fins a la pirotècnia musical ben entesa, gràcies a una connexió plena d’electricitat i de passió que ja s’ha traduït en un primer disc espectacular, Live in Montreal. «La primera vegada que vaig sentir l’Edmar tocant només vaig poder dir ‘uau!’», explica la mateixa Hiromi. «Doncs ara el que vull és que quan l’escolteu tots vosaltres també digueu, com jo, ‘uau!’.» Uau!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Hiromi, piano
Edmar Castañeda, arpa

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar