LESLIE HELPERT
Veus de Barcelona

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

LESLIE HELPERT
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
Divendres, 3 de novembre
20.30 h.
Des de 12 €

Leslie Helpert torna al festival, on fa quatre anys ja ens va deixar embadalits amb les cançons de Lady Day, acompanyada d’alguns dels sidemen més fiables de l’escena catalana. Àvida exploradora, durant més de 15 anys, dels repertoris de Billie Holiday, Ella Fitzgerald i Sarah Vaughan, l’espectacle que ens presenta aquest any és un recorregut emocionant per aquestes i altres dives del jazz. Poetessa, beat-boxer, ballarina, novel·lista, il·lustradora i professora de ioga, a més de cantant, Helpert ha escrit un miler de peces, ha cantat en clubs arreu del món i s’ha guanyat a pols un gran prestigi per la seva genial aproximació als songbooks més sagrats del jazz vocal. 

IMPORTANT:
 Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Leslie Helpert, veu
Jaume Llombart, guitarra
Xavi Hinajosa, bateria
Tom Warburton, baix

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar