ROBE

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ROBE
CONCERTS ESTEL·LARS 2017/2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
CONCERTS ESTEL·LARS 2017/2018
Dissabte, 28 d´octubre 2017
21.30 h.
28 €

Icona absoluta del rock espanyol, Robe Iniesta (Plasencia, 1962) va arribar a l’ànima de centenars de milers de seguidors al capdavant d’Extremoduro, amb els quals va crear l’anomenat “rock transgressiu” i va firmar onze treballs d’estudi que han deixat empremta en diverses generacions.  Ara, amb dos treballs en solitari publicats en un període relativament curt de temps (Lo que aletea en nuestras cabezas, flamant número 1 de vendes a les llistes espanyoles, i Destrozares, canciones para el fin de los tiempos, a les botigues des del novembre passat).

Robe canta a la tristessa, l´amor i la soledat com només els veritables poetes saben fer. Acompanyat d´una banda impecable, particularitzada pel clarinet i el violí, Robe ens dóna la benvinguda a un fort temporal de poesia i vida amb el qual tornarà a conquerir els nostres cors.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

  • ROBE EN CONCERT AL SANT JORDI CLUB

    Després del seu potent pas pel 55 Festival de la Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols (Girona), Robe portarà la seva captivadora proposta en solitari a Barcelona a la tardor.

    29/08/2017
Compartir: