ALFONSO DE VILALLONGA
BSO del film The Bookshop d´Isabel Coixet

ESPECTACLE REALITZAT (2017)

ALFONSO DE VILALLONGA
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
AQUEST CONCERT PERTANY A:
49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
Dimecres, 1 de novembre.
20h
Des de 32 €

Creador de personalitat polifacètica, cantautor, pianista, entertainer i baró de Maldà, Alfonso de Vilallonga s’ha guanyat un gran prestigi com acompositor de música per pel·lícules. D’ell han sorgit les partitures de Blancanieves, de Pablo Berger, Princesas, de Fernando León de Aranoa, Transsiberian, de Brad Anderson, i naturalment les cinc que ha fet per la seva bona amiga Isabel Coixet, amb qui l’any 1996 es va iniciar en el món de les bandes sonores al mateix temps que la cineasta barcelonina emprenia una carrera triomfant com a directora de llargmetratges. Ara, i en paral·lel a la seva estrena als cinemes, Vilallonga reconstrueix al festival la música de l’últim film de Coixet, The Bookshop, la història d’una dona alegre i decidida que en l’Anglaterra dels anys 50 decideix materialitzar el somni d’obrir una llibreria en un poble allunyat de les revolucions socials i sexuals dels nuclis urbans. Un brillant sextet de corda i ni més ni menys que Andrea Motis com a convidada especial s’afegiran a la missió de Vilallonga, fan declarat de Nino Rota, de fer-nos viure una vetllada única i especial.

 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Alfonso de Vilallonga, piano, guitarra i veu
Elena Rey, violí
Judit Bofarull, violí
Carlos Montfort, violí
Uixi Amargós, viola
Manuel Martínez del Fresno, violoncel
Guillermo Prats, contrabaix
Josep Traver, guitarra
 
Convidada especial:
Andrea Motis, trompeta i veu
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar