JOSÉ IGNACIO LAPIDO
Presenta nou disc El Alma dormida

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

JOSÉ IGNACIO LAPIDO
GUITAR BCN 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018
Divendres, 23 de febrer
21 h.
15 €

Amb més de 30 anys de trajectòria, Jose Ignacio Lapido retorna amb força. L´excusa és el seu nou treball El alma dormida (2017), vuitè treball en solitari del guitarrista i cantant de Granada, que arriba just després de l´exitosa i inesperada reunió dels mítics 091, autèntics referents del rock espanyol menys acomodatici de finals dels 80 i principis dels 90. Ara, Lapido presenta una nova col·lecció de cançons marca de la casa: robustes en l´aspecte musical i brillants pel que fa a les lletres, sempre amb una important càrrega poètica. Música amb ànima i sense concessions que conjuga la força de les guitarres amb l´esperit de qui creu en el poder redemptor de la música i n´ha estat autèntic pioner a l´estat espanyol.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

José Ignacio Lapido, veu i guitarra
Raúl Bernal, teclista
Víctor Sánchez, guitarrista
Alfonso González, bateria
Jacinto Ríos, baix

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar