STICK MEN
Tony Levin-Pat Mastelotto-Markus Reuter

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

STICK MEN
GUITAR BCN 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018
Dijous, 29 de març
21 h.
25 €

ARTISTA CONVIDAT: ON THE RAW

Horaris:
20:05h_ On the Raw
21h_STICK MEN

Tony Levin i Pat Mastelotto, que han estat la base rítmica de King Crimson durant dècades, uneixen esforços amb Markus Reuter en el potent trio d´instrumentistes Stick Men, una banda de rock progressiu que és molt més que la mera suma dels seus components. Levin toca el Chapman Stick, un instrument molt més versàtil que un baix o una guitarra i que dóna nom al grup; Reuter toca una touch guitar dissenyada especialment per ell, que també cobreix un gran espectre de sons i de textures, i Pat Mastelotto combina la seva bateria amb un kit electrònic que multiplica la seva paleta sonora. Virtuosisme màxim per presentar en directe les peces del seu últim treball de progressiu dens i poderós Prog noir (2016). 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Tony Levin, Stick
Pat Mastelotto, Bateria 
Markus Reuter,  Guitarra elèctrica

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar