INDIA MARTÍNEZ
Fi de gira

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

INDIA MARTÍNEZ
GUITAR BCN 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018
Dissabte, 17 de febrer
21 h.
Des de 25 €

India Martínez, una de les veus indiscutibles del pop espanyol actual, arriba al Sant Jordi Club amb les cançons del seu setè disc, Te cuento un secreto, publicat al 2016. El treball, que ha rebut la qualificació de disc d´or, ve carregat de peces molt personals que s´han integrat al repertori de la seva última gira, que la cantant cordovesa ha volgut titular de forma enigmàtica Tour Secreto. Índia Martínez, demostrarà un cop més la seva capacitat per commoure i emocionar el públic des de dalt d´un escenari, hàbitat natural d´unes cançons de pop contemporani amb reminiscències flamenques que creixen en directe i apunten directament a la fibra més sensible dels espectadors. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

India Martínez, veu 
Antonio Bejarano, direcció musical i teclats
Chico Gallardo, guitarra espanyola
Rubén Vargas, percussió
Luis Carlos Curiel, bateria
Alvaro Ruíz, guitarres elèctriques
Rafa Día, baix
Pepe Hernández, trombó
Fran Rivero, trompeta

Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar