MARIA ARNAL i MARCEL BAGÉS
45 cerebros y 1 corazón

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

MARIA ARNAL i MARCEL BAGÉS
GUITAR BCN 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018
Dissabte, 3 de març
21 h.
Des de 14 €

Maria Arnal i Marcel Bagés són la parella artística del moment. Els seus primers directes, sorprenents i emocionants, van fer córrer el boca-orella a una velocitat de vertigen i el seu debut discogràfic, 45 cerebros y 1 corazón (2017), no va fer sinó corroborar que ens trobem davant d´un fenomen musical d´aquells que només apareixen molt de tant en tant. Amb l´únic ús de la veu i la guitarra, Arnal i Bagés son capaços de reinventar la música popular i portar-la a terrenys inexplorats amb cançons del calibre de Canción total o Tú que vienes a rondarme, autèntics himnes còsmics que connecten passat amb futur. Prepareu-vos per gaudir d´una de les millors experiències musicals dels últims temps en versió augmentada.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Maria Arnal, veu
Marcel Bagés, guitarra
amb la col·laboració especial de David Soler, guitarra

Web de l´artista
Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar