RULO Y LA CONTRABANDA

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

RULO Y LA CONTRABANDA
Divendres, 23 de febrer
21 h.
Des de 25 €
Després de l´èxit dels seus anteriors gires de teatre “Canciones desnudas” i la seva aclamada “Gira 5 gatos” amb les quals va sorprendre als seus fans i va conquistar nous seguidors amb la seva especial posada en escena, Rulo ens presenta el seu nou projecte “Objetos perdidos”.

Un títol evocador amb el qual anirà portant al seu públic per algunes reflexions, i on desvetllarà el sentit d´aquests objectes perduts a través del seu xou. 

Rulo busca la interactuació amb el públic, li agrada barrejar-se amb ell, busca la seva complicitat mentre va presentant les seves cançons. Moltes d´elles himnes, que en el teatre troben química i proximitat.
 
Rulo estarà novament acompanyat dels seus músics de La Contrabanda: Patty, Karlos, Quique i Fito que oferiran un acurat espectacle musical i una especial escenografia en un curiós bar en el qual els amics, seran aquests OBJECTES PERDUTS a trobar.
Un esdeveniment especial en el qual l´artista ens proposa un passeig per les seves cançons més conegudes.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Daniel Baraldes (Patty) Mandolina, dobro, guitarra de 12 cordes, guitarra elèctrica, guitarra baríton i lap Steel 
Karlos Arancegui (Charlie) bateria i percussions
Enrique Mavilla (Quique) contrabaix, sota elèctric i piano.
Adolfo Garmendia (Fito) guitarra acústica i elèctrica, piano i cors.
RULO: guitarra acústica, harmònica, piano i veu
Web de l´artista
Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar