MIQUEL VILELLA
La línia màgica

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

MIQUEL VILELLA
GUITAR BCN 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018
Divendres, 27 d´abril
21.30 h.
12 €

L´ex The Mighty Fools Miquel Vilella és un virtuós del power pop. Després de mostrar les seves credencials compositives amb l´únic treball de la banda, You´re so god to me (2011), el músic reusenc va decidir fer un autèntic salt mortal creatiu: el de mostrar-se en solitari amb un treball doble i bilingüe Després del món / Farewell, dear Towermen (2014), que va ser la seva carta de presentació com a Miquel Vilella. Com bon amant dels reptes, el cantant i compositor se´n va marcar un de nou per al seu segon treball en solitari, La línia màgica (2017), fer un disc sobre l´amor. I la jugada li ha sortit rodona, perquè les noves cançons són també són una èpica declaració d´amor al pop entès com a aquella forma de cançó intensa i melòdica que aspira a la perfecció.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar