JACK JOHNSON
+ Xavier Calvet

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

JACK JOHNSON
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Divendres, 13 de juliol
21.30 h.
Des de 43 €

21:30h. Xavier Calvet 
23 h. JACK JOHNSON

Quan, amb 17 anys, el hawaià Jack Johnson va patir una lesió a la mà, el món del surf va perdre una estrella potencial, però el de la música, en canvi, va guanyar un cantant amb uns poders gairebé sobrenaturals per tocar la fibra. Surfista, cantant i  guitarrista, així com també poeta i cineasta, el polifacètic artista hawaià fa a Sant Feliu de Guíxols l’únic concert de presentació a Catalunya d’All the light above it too, un setè disc concebut amb la mateixa consciència mediambiental de sempre i amb denúncies, aquesta vegada contra les fake news de Trump. Apadrinat per Ben Harper en el seu disc de debut l’any 2001 (Brushfire fairtyales) i estrella planetària, quatre anys després, amb l’històric -i rodó- In between dreams, Jack Johnson continua posant la pell de gallina amb les seves cançons properes i artesanals al mateix temps que impulsa sense descans tota mena de projectes relacionats amb l’educació i el medi ambient. Johnson s’enamorarà de ben segur de les aigües de les nostres cales, i nosaltres quedarem rendits al seu talent i al de l’artista convidat d’aquest concert: el ganxó Xavier Calvet, músic de Bullitt que s’estrena en solitari amb el disc Firebird.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar