MARCEL LÁZARA I JÚLIA ARREY
Sonhos na rua. Pedalant endins

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

MARCEL LÁZARA I JÚLIA ARREY
GUITAR BCN 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018
Dijous, 7 de juny
21 h.
15 €

Marcel Lázara va ser guitarrista de Txarango però després de dos discos i centenars de concerts amb un dels grups de més èxit de Catalunya s´ha passat els últims dos anys viatjant per Brasil amb bicicleta juntament amb la Júlia Arrey. D´aquest viatge ple de descobriments n´ha sortit un nou projecte musical i cançons com Sabor mestizo que, jugant amb la guitarra, les veus i la percussió, incorpora sons dels llocs pels quals han anat passant durant el seu viatge i d´objectes com les rodes de les seves bicicletes. El nou disc, que apareixerà a la primavera d´aquest any inclourà aquestes i altres cançons que ja han anat publicant en format esbós i que donen la idea de com serà aquest debut discogràfic: un autèntic viatge musical ple de llum i optimisme.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Marcel Lázara, veu i guitarra
Júlia Arrey, zabumba i veu
Pol Parera, percussió

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tčcniques, de personalització i anŕlisi, prňpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anňnima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar