LUCY ROSE
Artista convidat: Ajimal

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

LUCY ROSE
GUITAR BCN 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018
Dijous, 3 de maig
20.30 h.
18 €

20:30h AJIMAL

21:30h LUCY ROSE

Hi ha molt poques veus actuals que es puguin comparar amb la de Joni Mitchell, però la de Lucy Rose posseeix la màgia i el magnetisme de la cantautora d´Alberta, aquell constant moure´s entre la bellesa melòdica més cristal·lina i certa estranyesa en l´ambient que fa que les seves cançons escapin de la obvietat i es converteixin en irresistibles. Rose va néixer a Warwickshire, Anglaterra, fa gairebé trenta anys i es va iniciar com a corista de Bombay Bicycle Club amb només 18 anys. El 2012 va debutar en solitari amb Like I used to i va causar tanta impressió que l´any següent ja va ser telonera d´Elton John a Hyde Park. Something´s changing (2017) és el seu tercer disc d´estudi, que ja ha estat qualificat com el seu millor treball. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Lucy Rose, veu i guitarra
Ben Daniel, baix i guitarra
Andrew Stuart-Buttle, teclats, guitarra i violí

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar