DÚO DINÁMICO
60 Aniversari - 2021

DÚO DINÁMICO
CONCERTS ESTEL·LARS
AQUEST CONCERT PERTANY A:
CONCERTS ESTEL·LARS
AJORNAT: nova data, 30 de setembre
20.30 h.
Des de 26 €
COMPRAR ENTRADES (>>)

A causa de la situació actual i per tal de garantir la màxima seguretat en la seva celebració, el concert del DÚO DINÁMICO previst al Gran Teatre del Liceu el 17 de juny queda ajornat al dijous, 30 de setembre, al mateix espai a la mateixa hora.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l´accés al nou concert.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 17 de maig de 2021. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es indicant nom comptet i número de referència de la compra.

****

El Dúo Dinámico segueix al 2021 amb la gira de celebració del 60 aniversari de la seva carrera musical afegint una nova data al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. I, per descomptat, un concert amb tots els seus grans èxits en viu. No et quedis sense entrades!

-

Els menors de 5 anys no poden accedir al teatre en espectacles nocturns. A partir de 5 anys poden accedir sempre i quan vagin acompanyats d’un major d’edat tutor.

TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar