RELEASE PARTY DISCO FENFO FATOUMATA DIAWARA
Presenta el seu nou disc Fenfo

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

RELEASE PARTY DISCO FENFO FATOUMATA DIAWARA
GUITAR BCN 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2018
Diumenge, 13 de maig
20 h.
20 €

NO HI HA ENTRADES DISPONIBLES

IMPORTANT: Aquest concert ha canviat de data i passarà al diumenge 13/05 a les 20:00h. Les entrades pel 24/05 passen a ser automàticament vàlides pel 13/05.

Nascuda a Costa d´Ivori però de pares malians, Fatoumata Diawara s´ha convertit en pocs anys en una de les veus indiscutibles de la música africana.

Amb un peu a la tradició i l´altre a l´avantguarda, Diawara s´ha mostrat sempre a punt de col·laborar amb artistes diversos, com quan va formar part del tour Africa Express Train amb Damon Albarn, Baaba Maal, Amadou and Mariam i Nicolas Jaar, o quan va sortir de gira amb el pianista cubà Roberto Fonseca, i el 2015 en va publicar el fantàstic disc en directe At home.

L´últim any, Diawara va posar la seva veu inimitable en el fascinant projecte Lamomali, amb el músic i productor francès Matthieu Chedid, àlies -M-, i un impressionant elenc de col·laboradors.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Fatoumata Diawara, guitarra i veu

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar