KLEZMATICS (CANCEL·LAT)

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

KLEZMATICS (CANCEL·LAT)
Divendres, 13 de juliol
21 h.
Des de 20 €

Klezmatics, les superestrelles guanyadores d´un Grammy de renom mundial de l´univers klezmer, celebren el seu 30 aniversarig amb un nou àlbum i una gira que els portarà des del seu Manhattan natal fins els racons més llunyans del planeta.

´Apikorsim – Heretics´ és el primer enregistrament de només 6 Klezmatics, sense convidats especials, sense músics de sessió i sense col·laboracions amb altres gèneres. Es és el so de la banda en essència, el so que electritza a les audiències de tot el món. El so de ´Apikorsim´ és el veritable so d´una banda que va canviar el curs de la història de la música jueva.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar