PAT METHENY
50 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

PAT METHENY
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
Dissabte, 7 de juliol
22 h.
Des de 35 €

-20% dte. Amics del Jazz/Club TheProject
Entrades amb descompte exhaurides

Pat Metheny és, ras i curt, un gegant. Amb una carrera impecable, densa i llarga, Metheny va reinventar el so de la guitarra jazzística ja amb el seu primer disc, l’encara avui increïble Bright Size Life, publicat el 1976Curiós de mena, el guitarrista de Missouri ha dedicat la seva vida gairebé en exclusiva a les seves múltiples inquietuds musicals, sovint reflectides en concerts maratonians d’una generositat espectacular. En els últims anys, Metheny, sempre obert a nous estímuls, ha dedicat molta atenció a un quartet que ja s’ha convertit en una de les màquines jazzístiques més demolidores de l’actualitat: al piano, Gwilym Simcock; al contrabaix, Linda May Han Oh, i a la bateria, Antonio Sánchez, compositor i intèrpret de la banda sonora de la pel·lícula Birdman. Ningú en té dubtes: una vetllada amb Metheny i els seus músics és sempre una oportunitat única. En aquest cas, al damunt, suposa el primer concert del festival de jazz de Barcelona al Teatre Grec, un espai únic de la nostra ciutat. Cita màgica amb la història.

IMPORTANT: els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Pat Metheny, guitarra
Gwilym Simcock, piano
Linda May Han Oh, baix
Antonio Sánchez, bateria

 

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar