ESTOPA

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

ESTOPA
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Diumenge, 29 de juliol
22.30 h.
Des de 31 €

Única actuació de l´estiu a Catalunya!

Mentre preparen les celebracions, l’any vinent, del seu vintè aniversari, Estopa tornen a Sant Feliu de Guíxols —on, fa dos anys, ja van protagonitzar un concert pletòric—  per oferir una de les seves escassíssimes actuacions previstes el 2018. Els germans David i José Muñoz, els fills més il·lustres del barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, visiten el Guíxols Arena amb les cançons de l’encara calent Rumba a lo desconocido, himnes d’influència generacional com El del medio de Los Chichos i versos històrics com els de «por la raja de tu falda tuve un piñazo con un Seat Panda». Quasi vint anys després de la seva irrupció, i amb més de quatre milions de còpies venudes a tot el món dels seus nou discos, els germans Muñoz mantenen l’entusiasme de quan tocaven la guitarra en tornar d’una intensa jornada laboral en una filial de la Seat i són encara absoluta garantia de festa assegurada.  Llarga vida a la rumba-rock!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Web de l´artista
Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar