COR GERIONA
Geriona entre musicals

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

COR GERIONA
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dissabte, 4 d´agost
20 h.
Des de 10 €

Cinc anys després de seduir Catalunya amb les seves actuacions a la primera edició del programa Oh Happy Day de TV3, el Cor Geriona continua en plena forma. Dirigides per Imma Pascual, les setze noies del cor gironí porten a Porta Ferrada Geriona entre musicals, un espectacle familiar amb les cançons d’Els Miserables, Mamma Mia, La La Land i El Petit Príncep. La formació  —que, els últims dos anys, ha brillat en produccions com ara Musicals de Broadway i De catalanes a musical—  aportarà arranjaments actuals però fidels als originals a un repertori fet a mida perquè el públic gaudeixi intensament del color tan característiques de les veus del Cor Geriona. Cançó dels baobabs, Do you hear the people sing?, City of stars, Waterloo... Una nit amb històries trepidants, amors i desamors, drama i comèdia, lliçons de vida i emocions a través del cant, la dansa i la interpretació.  

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar