FEDRA

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

FEDRA
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Divendres, 10 d´agost
22.30 h.
Des de 21 €

Dies després de la seva estrena absoluta al Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida, la Fedra del dramaturg Paco Bezerra i el director Luis Luque arriba per primera vegada a Catalunya de la mà de Porta Ferrada. Interpretada per Lolita Flores —esplèndida, fa tres anys, en La Plaza del Diamante—, Fedra, reina de la illa del volcà, no menja, no beu ni dorm. Hi ha qui diu que s’ha tornat boja; d’altres, creuen que són les llargues absències del seu espòs les que han deixat el seu cor devastat. El que adoloreix realment Fedra, tanmateix, és una vella passió que ja és incapaç de reprimir. Projectada, en aquesta ocasió, com una dona més combativa i amb menys pors del que és habitual, Fedra —un personatge de la literatura clàssica immortalitzat per autors com Sèneca i Eurípides— cobra tota  una nova dimensió en la pell de Lolita Flores. Una Fedra contemporània, amb extraordinària posada en escena audiovisual, disposada a arrencar-nos tota mena d’emocions. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar