CELTAS CORTOS + MÄGO DE OZ
Noche Celta

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

CELTAS CORTOS + MÄGO DE OZ
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dimecres, 15 d´agost
21.30 h.
Des de 25 €

21.30 h. CELTAS CORTOS
23.30 h. MÄGO DE OZ

Els val·lisoletans Celtas Cortos i els madrilenys Mägo de Oz, dos clàssics insubornables del rock espanyol, comparteixen la Nit Celta que us proposem per aquesta edició. Amb 34 anys d’història i l’icònic Jesús Cifuentes al capdavant, Celtas Cortos poden presumir d’haver venut dos milions de discos i haver cantant himnes del folk-rock espanyol com 20 de abril, La senda del tiempo i Cuéntame un cuento en més de dos mil concerts. El seu nou disc s’anomena Energía positiva i és el primer que publiquen des del 2004. Mägo de Oz, per la seva part, amb l’indestructible i lúcid Txus di Fellatio al capdavant, arriben a Sant Feliu de Guíxols després de passejar-se triomfalment per l’Amèrica Llatina —on continuen sent uns mites—  i en plena gira de celebració del seu 30è aniversari. La seva fórmula de rock dur i música celta els ha fet vendre també dos milions de discos i cançons com Cadaveria, Xanandra o Finisterra ocupen un espai propi en la història moderna del rock espanyol. Embruixos celtes per a una encisadora nit d’agost.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar