ADRIÀ PUNTÍ
Presenta nou disc Enriu-te´n fins que el cor et digui prou

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

ADRIÀ PUNTÍ
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dissabte, 14 de juliol
22.30 h.
Des de 23 €

Alerta, fans de Puntí d’aquest planeta: l’artista saltenc, després d’haver-nos deixat fa dos anys amb la boca oberta amb La clau de girar el taller, estrena a Sant Feliu de Guíxols Enriu-te’n fins que el cor et digui prou, un disc que es podrà adquirir en format físic, i conjuntament amb una il·lustració, amb la compra de l´entrada premium i que torna a posar al descobert les genialitats de l’ex-cantant d’Umpah-Pah. Amb cançons, com la que dona nom al disc, «contundents i espontànies», sorgides d’una tirada un dia que Adrià Puntí estava gravant tot sol a l’estudi, Enriu-te’ns fins que el cor et digui prou mostra el Puntí més «intimista, sensual i sexy» i ens recorda una vegada més que no hi ha ningú que escrigui lletres com ell. Retornat (per quedar-se) de tretze anys de silenci, i amb discos  com Pepalallarga i... (1997) i  L’hora del pati (1999) aguantant estoicament el pas del temps, Puntí continua sorprenent-nos amb el seu immens talent.
 

PLATEA ENRIU-TE´N (Premium) INCLOU:
.CD Enriu-te´n fins que el cor et digui prou
.Il·lustració exclusiva original d´Adrià Puntí, única i diferent a cada CD
.Seient en zona preferent
.1 plaça pàrquing x cada 2 entrades

 
IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar