COR DE SANTPETERSBURG

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

COR DE SANTPETERSBURG
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dijous. 16 d´agost
22.30 h.
Des de 21 €

Nascut l’any 1479 sota el regnat d’Ivan III, el Cor de la Capella de Sant Petersburg té l’honor de ser la institució professional de música més antiga de Rússia. Convidat per Beethoven en l’estrena de la seva Missa Solemins i dirigit, el segle XIX, per compositors com Balákirev i Rimsky-Kórsakov, el Cor va recuperar tot el seu esplendor quan, l’any 1974, Vladislau Txernutchenko, a qui tindrem al Monestir, va fer-se càrrec de la direcció. Des d’aleshores, el Cor de Sant Petersburg ocupa un lloc privilegiat entre els cors més excel·lents del planeta, amb unes interpretacions de música espiritual russa extraordinàries que col·leccionen elogis per la seva perfecció i sensibilitat. Sis anys després de la seva última visita a Catalunya, el Cor de Sant Petersburg torna amb un repertori de música sacra i profana que et colpejarà el pit. Història viva de Rússia.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar