JOAN DAUSÀ
Festival d´Estiu de Tarragona

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

JOAN DAUSÀ
Dissabte, 14 de juliol
21.30 h.
Des de 20,70 €
El 2018 serà l´ any de Joan Dausà.
A l´ abril estrenarà el tercer disc, Ara Som Gegants, produït per Santos & Fluren, dos dels productors més influents del moment, que han produït els darrers treballs de Love of Lesbian o Sidonie, entre d´ altres.
L´ expectació que aixeca la tornada de Dausà, que al 2015 va decidir fer una aturada, s´ ha pogut comprovar quan s´ han exhaurit en tan sols 15 hores les entrades per al seu concert de presentació a les escales de la catedral de Girona.
Allò que va començar ara fa sis anys com un joc entre amics, ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical.
 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar