MALLU MAGALHÃES

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

MALLU MAGALHÃES
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
Dijous, 22 de novembre
20.30 h.
25 €

«Encara que sigui una estrella al Brasil, sona com si cantés només per ella, o potser per un amic», va escriure el crític de The New York Times Jon Pareles en relació amb Mallu Magalhães. En efecte, el seu rostre ja ha aparegut a les portades dels principals diaris brasilers i a Portugal els seus concerts fa temps que exhaureixen entrades. Des que va entrar en escena l’any 2007, quan tenia només 15 anys, Magalhães és una de les veus més irresistibles de la sempre bullent escena brasilera. Compositora prematura com a fruit d’haver escoltat a fons els Beatles, Bob Dylan i Johnny Cash quan ni tan sols era una adolescent, Magalhães ha construït una carrera que té el folk i el pop-rock com a punts de partida però que ha acabat abraçant el reggae, la bossanova, la samba i, fins i tot, ambientacions pròpies de la música simfònica. Debuta a Barcelona en solitari, només acompanyada per la seva guitarra. És a dir, com si cantés només per ella, o potser només per nosaltres.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Mallu Magalhães, veu i guitarra

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar