IVERSON/TURNER

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

IVERSON/TURNER
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
AQUEST CONCERT PERTANY A:
50 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2018
Dimarts, 30 d´octubre
20.30 h.
32 €

Les carreres del saxofonista tenor Mark Turner i del pianista Ethan Iverson, que van connectar per primera vegada a la Nova York de finals del segle XX amb la seva vibrant escena plena de músics joves i jam sessions arreu, no s’havien retrobat amb tanta intensitat com quan tots dos van decidir donar suport al quartet del bateria Billy Hart. Però la seva connexió és tan intensa que finalment van decidir treballar a duo i enregistrar un disc per l’exquisida discogràfica ECM. Es tracta de Temporary Kings, que ara presenten a Barcelona: música gairebé tota original, que explora una estètica compartida per tots dos músics que remet tant a l’escola Lennie Tristano/Warne Marsh com a la sofisticació de la música de cambra contemporània. Piano i saxo tenor, melodies sense paraules que donen sentit ple al concepte de recital dins del món del jazz. Música, sens dubte, sense etiquetes.

IMPORTANT: els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i cumplimentada.

Mark Turner, saxo tenor
Ethan Iverson, piano                       

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar